Bobbi Vodovod Zagrebačka banka

U prepunoj dvorani Gradskog vrta Marijan Rajič proglašen najboljim boksačem "Osijek Boxing Open-a"


Boksački klub Osijek prvak lige u 2014.g


OSIJEK BOXING OPEN


Počeci kluba

Marijan Rajič najbolji junior

Uz nastup boksača iz 15 hrvatskih klubova održano je Otvoreno prvenstvo Koprivnice na kojem su se istaknuli boksači Osijeka osvojivši tri zlata.

Bruno Gajić (mlađi kadet, 43 kg) pobijedio je na bodove Brunu Rožmana iz BK Gladijator, Dušan Stojanović (kadet, 66 kg) pobijedio je na bodove Edu Omerbašića iz BK Pula te Marijan Rajič (junior, 75kg) također suvereno na bodove boksača Dinu Martinovića iz BK Borovo. Nakon prvenstva uručene su posebne nagrade, a jedna je pripala upravo Rajiču, koji je proglašen najboljim juniorom OP-a Koprivnice. Do kraja listopada za boksače BK Osijek slijede brojni javni sparinzi s boksačima iz drugih klubova, a sve u cilju podizanja forme za nastavak sezone. (K.L.)

Vijest je preuzeta sa GLAS SLAVONIJE

Škola boksa

Počela Škola boksa, dođite i priključite se treninzima utorkom i četvrtkom od 20 i subotom od 10 sati.OBAVIJEST O POČETKU TRENINGA

01.09. (ponedjeljak) počinju treninzi u dvorani BK Osijek. U ponedjeljak u 20 sati je prvi trening za natjecatelje, a u utorak počinje s treninzima i rekreativna skupina (prva grupa od 17 i druga od 18.30 sati). Treninzi će se na dalje provoditi ustaljenim rasporedom s time što će natjecatelji u rujnu imati treninge ponedjeljkom, srijedom, petkom i subotom, a u listopadu startaju svakodnevni treninzi. Isto tako tijekom rujna vrše se upisi u 5. generaciju Škole boksa koju će ove godine voditi trener Branko Klasić. Upisi se vrše tijekom cijelog mjeseca rujna utorkom i četvrtkom od 17 do 20 sati dok će s obukom Škola boksa početi početkom listopada.

PONEDJELJAK UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK PETAK SUBOTA
20.00 sati
NATJECATELJI
17.00 sati
REKREACIJA I
18.30 sati
REKREACIJA II
20.00 sati
NATJECATELJI
17.00 sati
REKREACIJA I
18.30 sati
REKREACIJA II
20.00 sati
NATJECATELJI
10.00 sati REKREACIJA I,II 11.15 sati NATJECATELJI

 

OBAVIJEST

Dragi članovi BK Osijek pred nama je ljetna stanka, kada se, kako za nas tako i za ostale vježbače vrata dvorane Gradski vrt zatvaraju. Zadnji trening za natjecatelje je u petak (27.06.) u 20 sat, a za rekreativnu skupinu i Školu boksa u subotu (28.06.) u 10 sati. U dvorani se neće trenirati do kraja kolovoza, a početkom rujna nanovo startaju treninzi za sve, dakako i upisi u 5. generaciju Škole boksa. Tijekom srpnja za natjecatelje BK Osijek biti će pasivna pauza i apsolutni odmor od treninga, a u kolovozu počinju kondicijski treninzi na otvorenom. Svi natjecatelji preko facebook stranice krajem srpnja biti će obaviješteni o vremenu i lokaciji treninga na otvorenom. Uživajte u ljetu!

BRUNO PRVAK HRVATSKE!

Sad Osječani “kolo” vode!

3. PRVENSTVENO KOLO HRVATSKE BOKSAČKE LIGE

ZAGREB – Poslije 3. kola Hrvatske lige, posljednjeg uoči ljetne stanke, vodstvo na tablici preuzeli su boksači Osijeka! Na ringu u zagrebačkom Domu sportova učenici Mateja Matkovića imali su sedam mečeva te postigli četiri pobjede i “preoteli” momčadsko vodstvo dosadašnjem lideru, zagrebačkom Leonardu. Pritom je bitno naglasiti kako se prvenstvo održava u jedinstvenoj ligi, dakle nije podijeljeno po regijama, što je bio prvobitni projekt, kao i da boksači Sesveta, poslije suspenzije njihova kluba, nastupaju kao dio “sastava” HBS-a, što je u skladu s Propozicijama.

Više o tome možete naći na stranicama GLAS SLAVONIJE (link)

Hrvati najbolji na turniru u Prištini

Intervju s Toniem Despotom

Toni Despot u Mađarskoj najbolji internacionalni boksač turnira "Boksački Kup Baranje"

ZVONIMIR REBOLJ JUNIORSKI VICEPRVAK HRVATSKE!

Marijan Rajič pozvan u juniorsku reprezentacijuMarijan Rajič pozvan u juniorsku reprezentaciju! Nakon Ante Čepe i Luke Mažara Marijan Rajič treći je boksač BK Osijek koji je dobio poziv od nacionalne vrste, ovaj put za meč protiv reprezentacije Bosne i Hercegovine. Domaćini ugošćuju Hrvatsku u gradu Dubrave 01.03.2014. godine.

Natjecateljska ekipa u 2014.g.

Copyright 2019 Boksački klub Osijek Sva prava pridržana...
Powered by leloo.net